- Există soluţii de monitorizare a parametrilor corporali.
- Nu există, însă, o soluţie de monitorizare a simptomelor Covid.
- Apple şi Fitbit ar putea lansa în toamnă device-uri cu această soluţie.
Dacă te interesează starea ta de sănătate nu înseamnă că eşti ipohondru, iar dacă ţi-e teamă de Covid nu înseamnă că eşti paranoic. În curând tehnologia te va putea ajuta. Deocamdată există soluţii de monitorizare a pulsului, a temperaturii, a saturaţiei în oxigen sau chiar a frecvenţei cu care tuşeşti. E drept că nu le ai pe toate pe acelaşi device. Brăţara de fitness îţi ia pulsul, dar nu şi temperatura, inelul smart îţi ia temperatura, dar nu spune nimic de saturaţia în oxigen. Însă atât Apple cât şi Fitbit lucrează la senzori şi aplicaţii care să-ţi ofere o gamă cât mai variată de parametri corporali şi cel mai probabil asta se va întâmpla odată cu lansările de noi device-uri din acestă toamnă.
Advertisment
Dar, deocamdată, după cum spune Robert, nu e suficient.
În prezent poţi afla cât de repede îţi bate inima cu ajutorul unei brăţari smart pe care o conectezi la telefon. Este rapid, simplu şi sigur. Dar, din cauza pandemiei avem nevoie de mai mult.
- Britanicii doboară drone prin unde radio. Forțele armate britanice au dezvoltat o tehnologie care neutralizează simultan un număr mare de drone
- Un Supercomputer A.I. încape acum direct pe biroul tău și funcționează complet offline
- Samsung și Huawei vor să-ți schimbe modul în care privești sănătatea și distracția
- CEO-ul Google DeepMind crede că A.I.-ul poate să devină la fel deștept ca noi. Alexandru Goga, expert A.I.:„Nu poate să ne înlocuiască peste tot, dar mă tem că tendința va fi însă acolo”
- A apărut aplicația A.I. care te ajută să trișezi la orice. Cluely „ascultă” și „urmărește” o conversație și oferă soluții în timp real
Partenerii noștri